Menedzsment

manager_open_csoportkep
Forrás: Manager Open

Manager Open: díjkiosztó gálával zárult a rendezvénysorozat

Az idei kilenc régiós tornából és a budapesti döntőből álló menedzser teniszbajnokság sikerét bizonyítja, hogy közel ötszáz nevező volt és a résztvevők közel harmada először indult ezen a szabadidős, társasági és üzleti versenysorozaton.

Az ez évi, immár XV. Manager Open zárórendezvényére az egyik legeredményesebb vidéki szakosztály, a fehérvári Kiskút Tenisz klub meghívására annak különtermében került sor.

Az országos pontversenyben elért helyezések alapján az alábbi játékosok részesültek jutalomban:
- Szuper kategóriában: 1. László Csaba; 2. Csukovics Gábor; 3. Szalai András
- Amatőr kategóriában: 1. Tomori Tamás; 2. Tomori Benedek; 3. Hegyesy László
- különdíjat kapott: Kozáry Vilmos, mint a szezon legidősebb résztvevője; Radnóti György, a legtöbb (6) versenyen indult versenyző; Galgóczy Lajos versenyző, egyben a Kiskút Teniszklub edzője; László László, a válogatott korábbi edzője a szakmai segítségnyújtásáért.

Idén a tavalyihoz hasonlóan a legsikeresebb rendező díját a házigazda Kiskút Teniszklub nyerte el, amelyet Viszló Csaba a klub tulajdonosa vett át. Díszoklevelet kapott még a kecskeméti Széktói Tenisztelep, itt volt a legtöbb induló, valamint a salgótarjáni Tatárárok Teniszcentrum a kiváló médiaháttér biztosításáért. Az ez évi új helyszínek közül különdíjban részesült a nyíregyházi Marso Teniszklub.

A 2020. évi tizenhatodik Manager Open előkészületei már folyamatban vannak...