Menedzsment

Oliver Weiser Invitel
Forrás: ITB

Rutinos idegenlégióst igazolt az Invitel

Amerikai iskolán nevelkedett vezetőt csábított Magyarországra az Invitel, amely komolyan gondolja a tervezett átalakításokat.

Oliver Weisert nevezték ki az Invitel lakossági kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének. A 38 éves szakember az elmúlt tizenkét évben az USA-ban, Svájcban, illetve Németországban töltött be vezetői pozíciókat a távközlési iparágban – legutóbb a UPC-hez tartozó Unitymedia vállalatnál. Az Invitel a lakossági ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében jelentős átalakításon megy keresztül, melynek során több új vezető is csatlakozott a vállalathoz. Oliver Weiser érkezése is a folyamatot erősíteni szándékozó lépése volt az Invitelnek.

A vállalatnál Oliver Weiser felelősségi körébe tartozik mostantól a lakossági üzletág irányítása és lendületes fejlesztése. Elsődleges feladata ügyfélközpontú termék és szolgáltatási portfólió létrehozása, valamint olyan értékesítési és marketing szervezet felépítése, amely megfelel az ügyfelek elvárásainak és a piaci igényeknek egyaránt.