Menedzsment

infobal_tanc
Forrás: InfoBál

Bálba megy az ICT-szektor

Február 24-én, immár negyedik alkalommal rendezik meg az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvényét, az InfoBált. Az eseménynek idén is az InterContinental ad otthont.

Az InterContinental Budapest szálloda báltermében február 24-én este felhangzik a himnusz, és ezzel veszi kezdetét az ICT-szektor különleges, éves társasági eseménye, ahol az innovatív iparág képviselői a konzervatív hagyományok szerinti formalitásokhoz igazodva farsangolnak.

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos a bál védnökeként támogatja az infokommunikációs ipar rendezvényét, amely a báli szezon igazi ékköve. Az est háziasszonya Csisztu Zsuzsa lesz, a programban pedig fellép Szulák Andrea, valamint Südi Iringó is, aki társulatával nyitja meg a táncot.

Az InfoBál idén is szervez jótékonysági aukciót az est vendégei számára, akik értékes és különleges tárgyakra, művészeti alkotásokra licitálhatnak csendes licit formájában. A befolyt összeg teljes egészében a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolát támogatja.