Karrier

Dr_Budai_J_Gergo.jpg
Forrás: ITB

A Vodafone-nál folytatja Budai J. Gergő

2017. szeptember 1-től Dr. Budai J. Gergő lesz a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A mobiltársaság közleménye szerint a szakember vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesként a Vodafone jogi, szabályozási, nagykereskedelmi, kommunikációs és felelősségvállalási területeinek irányítását látja el ez év szeptemberétől.

„A Vodafone-nak további izgalmas fejlesztési tervei vannak Magyarországon. Komoly szakmai és vezetői feladatként és kihívásként tekintek új megbízatásomra a Vodafone Magyarország menedzsmentjében. Az iparágban eltöltött több mint öt évem alatt rendkívül sokat változott és fejlődött ez az ágazat. Ezért is tartom inspiráló kihívásnak, hogy szakmai pályafutásomat a világ egyik legismertebb és legerősebb hírközlési márkájának hazai leánycégénél folytathatom, melyben korábbi munkáim során szerzett tapasztalataimra is építeni szeretnék” – fogalmazott kinevezése kapcsán Dr. Budai J. Gergő.

A 40 éves szakember mostani megbízatását megelőzően öt éven keresztül volt az Invitel Csoport általános vezérigazgató-helyettese. Ez idő alatt kiemelkedő szerepet játszott az Invitel Csoport refinanszírozásában, szerkezetének átalakításában, tartós növekedési pályára állításában és sikeres értékesítésében.

Az eredetileg jogi végzettségű szakember pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. Ügyvédi pályafutását követően 2007-től öt éven keresztül a Pfizer gyógyszeripari világcég jogi igazgatójaként tevékenykedett Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót.

Budai J. Gergőről írt korábbi portrécikkünket itt találja.