ITB Club

2020_10_nyito_870px.jpg
Forrás: ITB

Októberi Club: Online számla és HR-felhő – a digitalizáció jegyében

Bár a piaci verseny önmagában is bőven jelent kihívást minden vállalkozásnak, közben a jogszabályi környezet változásaira és a munkaerő-piac átalakulására is oda kell figyelnie, ha talpon akar maradni. Az ITB Club októberi rendezvényén az itelligence Hungary jóvoltából két olyan, SAP alapú megoldással is megismerkedhetünk, amelyek épp a fenti területek – a számlakezelés és a HR – elkerülhetetlen digitalizációjában segítik a vállalatokat.


Az egyik, az it.NavBox, a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség teljesítését teszi egyszerűbbé. Mindenki előtt ismert, hogy 2018 óta minden, belföldi adóalanynak kibocsátott számláról adatot kell szolgáltatni az adóhatóságnak. Azt viszont talán már kevesebben tudják, hogy mindez milyen feladatokat ró a vállalatokra és milyen változások várhatóak az idei évben és a jövőben. A klub első előadójától az itelligence Hungary IT-technológiai üzletágvezetőjétől, Baranyai Zsolttól hallhatunk a törvényi háttérről, a várható változásokról és megismerkedhetünk azzal is, mit kínál ehhez az it.NavBox.

A munkaerő-piac is tartogat kihívásokat. Ha egy vállalat a konkurencia előtt akar járni, a legtehetségesebb munkaerő-állományt kell foglalkoztatnia a képességeiknek legmegfelelőbb módon: vagyis a bennük rejlő képességet össze kell kapcsolni a vállalati célokkal. De hogyan nyerhetjük meg a tehetségeket vállalatunk számára, hogyan tarthatjuk meg a jó munkaerőt, mitől lesznek elkötelezettek és hogyan készíthetjük fel őket a jövőre? A megfelelő technológiát az integrált, felhő alapú HR-megoldás kínálja. Erről, vagyis az SAP SuccessFactors rendszerről beszél vendégeinknek Beda Bernadett SuccessFactors szakértő, az itelligence vezető tanácsadója.

A két rövid előadást követően a szakértők beszélgetnek az elhangzottakról, valamint az interaktív online eszközökön az érdeklődők is feltehetik kérdéseiket.

Időpont: 2020. október 15. 10:00–12:00
Helyszín: élő közvetítés az ITBUSINESS Facebook-oldalán (facebook.com/itbusiness.hu)
Előzetes regisztráció szükséges!
Regisztráció: https://www.facebook.com/groups/777071239490165/

A témákról addig is bővebb információt az itelligence honlapján találhat:

it.NavBox: https://itelligencegroup.com/hu/termekek/it-navbox-online-szamlaadat-szolgaltatas/

SAP SuccessFactors: https://itelligencegroup.com/hu/termekek/sap-successfactors/hazai-sap-successfactors-kompetencia/