ITB Club

2019_05_580px.jpg
Forrás: ITB

Májusi Club: Biztonság és technológia – kéz a kézben

Ha az informatikát és a biztonságot együtt emlegetik, akkor általában a számítógépes rendszereket fenyegető információbiztonsági veszélyek jutnak elsőként eszünkbe. Pedig az informatika fejlődése, a digitalizáció a klasszikus biztonságtechnológiát legalább olyan mértékben alakítja (vagy már alakította) át, mint minden más iparágat.

Az analóg kamerák és érzékelők korszaka a múlté – a modern biztonsági rendszerek ugyanazokat az építőelemeket használják, mint bármelyik infokommunikációs rendszer, az IoT és a mesterséges intelligencia pedig olyan lehetőségeket biztosít, amelyekről korábban álmodni sem mertek a biztonságért felelős vezetők. Ezeket a lehetőségeket azonban csak azok tudják kihasználni, akik hajlandók változtatni berögződött gondolkodásmódjukon. A biztonsági vezetők legyenek hajlandóak nyitni az új megoldások felé – az informatikusok pedig fogadják el, hogy a biztonsági rendszerek működtetése is beletartozhat feladataik (és kompetenciáik!) közé.


Ezekről a trendekről lesz szó a májusi ITB Clubon, ahol a H1 Systems szakértői, Lovas Zoltán műszaki igazgató és Szanyi-Feri Csaba értékesítési és üzletfejlesztési igazgató, valamint Lackó Gábor, az Aspectis ügyvezetője és Dr. Pataki Gábor jogász mutatják be a digitalizáció kínálta új lehetőségeket, valamint tanácsokat adnak arra nézve, miként lehet kihozni a legtöbbet a technológiából.

Időpont: 2019. május 14., 9:00–11:00
Helyszín:
KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videó:

ITB Club május: Biztonság és technológia – kéz a kézben