ITB Club

2019_04_580px.jpg
Forrás: ITB

Áprilisi Club: Növeljük a teljesítményt automatizált szoftverteszteléssel!

Digitális világunkban az üzleti teljesítmény első számú meghatározója az IT teljesítménye lett, versenyelőnyhöz juttatva a cégeket. Az IT és az üzleti oldal törvényszerű közelebb kerülésével a kezdetben önálló szervezetként funkcionáló IT-terület mára összefonódott az üzleti területtel, technológiai kiszolgáló szerepből az üzleti megújulás motorjává válva.

A piaci helyzet és az üzleti igények gyors változásával lépést kell tartania az IT-nak is. Az új szoftverszolgáltatások gyakori piacra juttatása folyamatos tesztelést igényel, ez pedig kizárólag manuális tesztelők alkalmazásával sem idő, sem költség tekintetében nem tartható fenn.

Az automatizálás minden üzleti területen drasztikus teljesítménynövekedéshez vezet. Nagyvállalati IT esetén a legnagyobb teljesítménynövelő hatása a manuális tesztelés és a release folyamatok automatizálásának van.

Az áprilisi ITB Clubon Gáspár Lászlóval, a Qualysoft vezérigazgatójával, Szabó Mihállyal, a cégcsoport Holding Operations vezetőjével, Dunai László tesztelési vezetővel, valamint Papp Lászlóval, a Gartner magyarországi vezetőjével beszélgetünk arról, hogy tapasztalataik szerint hogyan támogathatja a vállalatokat a tesztautomatizáció; milyen eltérések vannak nemzetközi és hazai szinteken; illetve mely tényezők tehetik sikeressé a tesztautomatizálás bevezetését.


Időpont:
2019. április 9. 9:00–11:00
Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videó:

Tesztautomatizálás, az értékteremtés margójára