ITB Club

2019_09_580px.jpg
Forrás: ITB

Szeptemberi Club: Bányásszunk folyamatot!

Annyi mindent bányászunk már: nemcsak szenet és olajat, hanem újabban adatot és bitcoint is. Miért ne bányászhatnánk a folyama-tainkban is? Különösen, hogy azzal talán nagyobb értéket is teremtünk, mintha kriptovaluta után kutatnánk a kibertér mélyén.

Ma már gyakorlatilag minden üzleti folyamat informatikai rendszerek által támogatott, így az egyes lépésekben ott van a folyamat digitális lábnyoma. Ezek a nyomok kinyerhetők a rendszerekből, a folyamaton végigfutó ügyek azonosítóinak és az egyes lépések időbélyegeinek segítségével összefűzhető minden ügy teljes lefutása. Pontosan ezt teszik a folyamatbányász eszközök. Felmérik, elemzik, majd vizuálisan megjelenítik a jelenlegi működést, így a szervezet szignifikánsan gyorsabban, kevesebb erőfordítással és gyakorlatilag teljes körűen képes a jelenlegi állapot felmérését elvégezni és ezzel a teljes működést transzparenssé tenni.


A szeptemberi ITB Clubon Lengyel Csaba, a Vialto Consulting ügyvezetője és Gál Gergely senior data scientist nyújtanak betekintést a folyamatbányászat gyakorlati alkalmazásának rejtelmeibe. Meghívott résztvevőink az interaktív demo során megtapasztalhatják, hogy a Celonis folyamatbányászati szoftverével hogyan azonosíthatók a folyamatok gyenge pontjai, hogy aztán azok kiküszöbölésével javítható legyen a hatékonyság és az ügyfélélmény, miközben emelkedik a digitalizáció és az automatizáció szintje.

Időpont: 2019. szeptember 10., 9:00–11:00
Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videó: Folyamatbányászat – nem csak nagyoknak