ITB Club

2018_12_580px.jpg
Forrás: ITB

Decemberi Club: Fókuszban az 5G

Ha december, akkor Ericsson Mobilitási Jelentés! Immár hatodik alkalommal az ITB Clubban debütál a mobil-adatforgalom alakulását bemutató, vezető iparági kutatás, amely részletes és pontos mérési eredmények és elemzések alapján ismerteti a mobilforgalom globális trendjeit.

A premier a legfrissebb Mobilitási Jelentés lesz, amelynek segítségével az ITB Club tagjai és meghívott vendégei megismerhetik a legmarkánsabb ICT-trendeket, valamint azok várható következményeit. Ugyanakkor a cég másik kutatása, a 10 Legfrissebb Fogyasztói Trend is napirendre kerül, amelyből pedig azt tudhatjuk meg, hogy a technológiai változások közül melyik, mennyire és hogyan alakítja majd át az életünket, illetve hogyan hatnak egymásra és mindennapjainkra.

Mint minden év decemberében, ezúttal is Jakab Roland, az Ericsson regionális igazgatója lesz az, akivel ezekről a kérdésről beszélgethetünk. Az első 5G hálózatok indításának időpontja apropóján kitérünk majd arra is, hogy az Ericsson miként segít a mobilszolgáltatóknak az 5G szolgáltatásokra való felkészülésben, a 4G-ről 5G-re történő zökkenőmentes átállásban, a lehető leggyorsabb piacra lépésben, és az 5G technológiák fejlesztésében.

 

Időpont: 2018. december 4., 9:00–11:00

Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videó:

ITB Club december: Fókuszban az 5G