Az ITB-hez nagyon sok kérdés érkezett az informatikai szállítók és ügyfeleik részéről, hogy kaphassanak első kézből tájékoztatást az államháztartás számviteléről szóló, 2014. január 1-én hatályba lépő, a 4/2013. sz. kormányrendelettel kapcsolatban. Illetve képet kaphassanak a rendelet informatikai vonatkozásairól, határidőkről stb.

 

A kormányrendelet alapjaiban változtatja meg az államháztartás szereplőinek számvitelét, hiszen az 1992-ben bevezetett módosított teljesítés szemléletű kettős könyvelésről kell átállni az eredményszemléletű könyvelési rendszerre.

 

Ezekről a változásokról és informatikai vonatkozásaikról kaphatnak tájékoztatást az NGM, az NFM és a MÁK illetékes vezetőitől, illetve a konferencia szponzorának, a Griffsoft munkatársainak előadásaiból a konferencia résztvevői.

 

 

Az előadások anyagai a Program pont alatt, az előadó nevére kattintva letölthetők.

 

 

A konferencia időpontja: 2013. október 1.

A konferencia helyszíne: Larus Rendezvényközpont
(1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.)

 

A konferenciára a regisztráció lezárult.

 

Ön se maradjon le!

Az „Új gazdálkodási rend a közigazgatásban” konferenciával kapcsolatos további információikért hívja  Bende Magdolna kolléganőnket a +36-30-580-0827-es telefonszámon, vagy írjon az mbende@itbusiness.hu email-címre.