ITBT_2016_fej

Nem kell bemutatnunk a Harry Potterből ismert Roxfort varázslóiskolát. Azok a gyermekek, akik még fejlődésben, növekedésben vannak, de az elkövetkezendő időszak „varázslói” lesznek, a Roxfortba kerülnek. Itt ellátják őket a sikerességhez nélkülözhetetlen tudáshalmazzal, de ugyanakkor nevelik, szeretik, gondozzák is őket. Továbbá a Roxfort az a hely a diákok számára, amely a legsötétebb időkben is biztonságot nyújt, megvédi őket a külső támadásoktól.

A gazdasági válságnak vége, és ma már egy újrarendeződött piacon kell helytállnia a cégeknek. Karakteresen megváltozott a fogyasztói társadalom, és e folyamat új kihívásokat támaszt azokkal a cégekkel szemben, amelyek sikeresek szeretnének lenni, azok akarnak maradni. A vásárlói kedv, és ami még fontosabb, a vásárlóerő visszatért, mind a B2B-, mind a B2C-piacon, Magyarországon is. Sokan váltottak stratégiáit az elmúlt években, sok cég újította meg menedzsmentjét, és sokan, soféle változtatást is végrehajtottak üzletükben azért, hogy megfeleljenek az új piaci rendnek. Ezek a változások még nem kiforrottak, törékenyek. Az új stratégiára még vigyázni kell, az új szervezetet még sokszor óvni kell a széltől is azért, hogy aztán a kellő felkészítés után akár csodákra is képes legyen.
Most a szervezetet építeni, gondozni, fejleszteni kell, csakúgy, mint a fiatal varázslópalántákat iskolás éveik alatt. Persze nem öncélú és nem kidobott energia mindez, sem cégvezető, sem cégtulajdonos részéről, hiszen cserébe nagy eredményeket várnak el – jogosan.
Az ITBusiness&Technology 2016, mint azt Önök jól tudják, az ICT-piac évadnyitó technológiai konferenciája. Tehát most is ahhoz kíván muníciót adni a résztvevőknek, hogy szervezetüket, üzletüket fel tudják készíteni a valódi piaci indulásra elsősorban technológia, de nem utolsósorban humán oldalról is, igazodva ezzel az ITB „kettősségéhez”. Hogy a megfelelő módszerekkel, fejlesztéssel, hard és soft háttérrel meg tudják óvni üzletüket a még igencsak szeszélyes, de már ébren lévő piaccal szemben.
Nem tudjuk garantálni, hogy ennek köszönhetően majd csodát csodára halmoznak a piacon, és azt sem tudhatjuk, hogy vannak-e köztünk Harryk vagy épp Hermionék. Bár a csodákban nem feltétlenül hiszünk, az viszont biztos, hogy előadások, workshopok, kerekasztalok, termékbemutatók segítik a konferencia résztvevőit abban, hogy cégükből és önmagukból a lehető legtöbbet hozzák ki 2016-ban.

 

Az esemény részletes oldala