Arany szponzor


Ezüst szponzorSzakmai partner


 

Médiapartner


Stratégiai partnerGyermekkorunk nagy kedvence volt az utcai játszóterek találmánya, a libikóka, mely ideje korán megtanította, hogy az életben „egyszer fent, egyszer lent”. A játék közepette persze mindenki igyekezett – legalábbis a dominánsabbak biztosan – nagyot lökni a lábával, hogy minél magasabbra juthasson a levegőben. Persze haszontalan volt „túltolni” a lendületet, mert a hinta kiakadt – megvoltak a korlátok, meddig juthat vele az ember fia, lánya. Az összeszokottabb párosok persze elkezdtek kísérletezni azon, hogyan lehetne az alapjában véve ellenpólusokra alapozott játékot kicselezni úgy, hogy közösen egyensúlyozva, mindkét fél egyszerre legyen a levegőben, ráadásul a lehető legtovább. Ebben az állapotban a libikóka egyik oldala sem volt fentebb vagy lentebb a másiknál. Ehhez azonban sok gyakorlásra és egymásra figyelésre volt szükség.

 

Az ICT-piacon az elmúlt évtizedekben, de akárcsak az elmúlt pár évben is sok minden megváltozott. Folyamatosan arról beszélünk, vitatkozunk, hogy az iparágnak a technológia vagy a humánerőforrás áll-e a középpontjában. Van, aki kimondottan az egyikre, van, aki egyértelműen a másikra esküszik – és mindkettőnek megvan a maga igazsága. Az elmúlt években azonban a humán oldal (jól ellökve magát) hatalmas erővel rugaszkodott a levegőbe. Ki is akadt az ICT-libikóka rendesen. És úgy néz ki, hogy áthágva minden játszótéri alapszabályt, vissza se akar térni a földre.

Hogyan lehet elérni azt, hogy a két oldal – legalább félúton, miközben lábát a levegőben lóbálja –egymás megértése és elfogadása mentén újra visszatérhessen a talajra? Hogyan tud a technológia is feljebb jutni, hogy ne lentről nézve sajnálkozzon azon, hogy a humán oldal az egekbe repült? Hogyan lehet a tartós egyensúly megtartására megtanítani a két „gyermeket”? Ezekre a kérdésekre kapunk válaszokat az idei ITBUSINESS & TECHNOLOGY konferencián!

 

Az esemény részletes oldala

Időpont: 2018. február 23. 10.00–20.00 óra

Helyszín: Intercontinental Hotel

Részvételi díj 44 ezer forint + áfa

A részvételi díj tartalmazza a konferencia szakmai és kiegészítő programjain való részvételt, valamint a kávészünetek és a vacsora költségeit. A természetbeni ellátás adóját és járulékait nem a konferencia szervezője fizeti, ezért a részvételi díjban foglalt 21 200 Ft + áfa közvetített szolgáltatást a számlán külön feltüntetjük.