Arany szponzor


Ezüst szponzor


Bronz szponzor

Stratégiai partner


Szakmai partner


MédiapartnerAz ITBusiness&Technology konferenciát 7. alkalommal rendezzük meg. Ami még ennél a számnál is fontosabb, hogy évről évre fejlődve, ma már valóban az ICT-piac évindító rendezvényévé nőtte ki magát. A konferenciapiac mára telítődött, a résztvevők egyre jobban meggondolják, hogy milyen esemény miatt szakadnak ki az intenzív munkából, éppen ezért fontos számunkra, hogy az ITB szakmai konferenciái egyre több menedzsert mozgatnak meg.

Akik ismerik az ITB-t, tudják, hogy a tartalom és a kreatív megvalósítás egyforma fontosságú számunkra, hiszen az üzenet átadása nem szenvedhet csorbát valamelyik elem hiányosságai miatt. Azt is láthatják, hogy időről időre teljesen megújulnak eseményeink, hiszen követjük, sőt próbáljuk megelőzni a trendeket. Az idei ITBusiness&Technology megtartja a szakmai alapokat, a bevált receptet, de messze túlmutat korábbi önmagán!

A hagyományos kétszer fél napos rendezvényt most egy egész naposra terveztük, hatékonyabbá téve vendégeink időbeosztását. A korábbiakban jellemző vidéki helyszínek helyett idén Budapestet választottuk. A szakmai programok mellett az újonnan alapított, 2017-ben debütáló díjunkra épülő estélyre is várjuk vendégeinket, ahol kiderül, ki lesz a TOP 52 győztese, vagyis Magyarország legsikeresebb ICT-cége, melyet Önök, a közönség és a szakmai zsűri szavaz majd meg.

A tartalom és a módszertan is átalakul, hiszen pörgősebb, forgószínpad-megoldásokat, szakmai műhelymunkákat építünk a programba. Természetesen mindezt technológiai, üzleti, stratégiai és HR-témákból válogatva, ha már ezek a leginkább releváns kihívások az ICT-társadalom életében. Ismét lesz csak a mi rendezvényünkön hallható, egyedi stratégiai tartalom is, hiszen a prémium résztvevői körnek ez mindenképp jár.

Idei kreatív címünk a SQUAD! A képregényforgató fiatalságnak nem igazán kell bemutatni, hogy a szuperhősökből összeállított csapat miért is képviselheti méltó analógiaként az ICT-piac 2017-es évét. Úgy gondoltuk, sőt teljesen biztosak voltunk benne, hogy ha valódi megoldásokat, igazi üzleti támogatást akarunk nyújtani a megjelenő menedzsereknek, akkor a hagyományosan alkalmazott, egy téma köré épített tartalmi koncepció kevés lesz. Van helyzet az ICT-piacon, ugyanakkor vannak igazán nagy lehetőségek is. Ezek megoldásához, kiaknázásához már egy egész szuperhőscsapatot kell hadrendbe állítani. Beszélünk majd a technológiai trendekről, a családi vállalkozások átörökítési kérdéseiről, a generációk egymás mellett és egymással történő működéséről, és persze a toborzás, a kiválasztás, az elemzés, a HR-stratégia is színpadra kerül. Úgy gondoljuk, ez az osztag elegendő patront ad majd az Önök kezébe, hogy a megszerzett tudást akár másnaptól tudják alkalmazni munkájukban. Hiszen az ITB konferenciák legfőbb üzenete ez. Ezt várjuk el előadóinktól, az előadások tartalmától, a műhelymunkák moderátoraitól egyaránt.

 

Legyen aktív vagy kevésbé aktív részese az évindító ITBusiness&Technology 2017-nek, ahol a SQUAD Önért is dolgozik!

 

Az esemény részletes oldala

Időpont: 2017. február 20. 12.00–23.00 óra

Helyszín: Kempinski Hotel

Részvételi díj 44 ezer forint + áfa

A részvételi díj tartalmazza a konferencia szakmai és kiegészítő programjain való részvételt, valamint a kávészünetek és a vacsora költségeit. A természetbeni ellátás adóját és járulékait nem a konferencia szervezője fizeti, ezért a részvételi díjban foglalt 21 200 Ft + áfa közvetített szolgáltatást a számlán külön feltüntetjük.