1. lépés: Így áll össze az 50-es jelöltlista

1.1. Az ITB szerkesztősége összeállítja azon topmenedzserek listáját, akikről bármilyen formában (nyomtatásban, social media, hírlevél vagy online felületen) írt 2019. szeptember 1-től 2020. június 15-ig , vagy a felső vezető részt vett valamely ITB-konferencián a tavalyi évben.

1.2. Az ITB összeállítja azon ICT-menedzserek listáját is, akikről, bár nem publikált, de tudomása van róla, hogy valamilyen üzleti sikert ért el a fenti időszakban.

1.3. A jelölti listához 10 topmenedzserre olvasóink adhatnak javaslatot. Minden ICT-menedzser nominálását indokolni kell (mi az a konkrét eredmény, amit az adott felső vezető elért tavaly szeptembertől napjainkig). A jelöléseket június 22., 9 óráig juttathatják el az info@itbusiness.hu email-címre!

2. lépés: Gyerünk szavazni!

A szavazás (a szakmai zsűri voksolása mellett) két felületen zajlik: Facebookon és emailben, 2020. június 17-től július 17. 12 óráig.

2.1. Facebookos és emailes szavazás – A jelöltlista résztvevői felkerülnek egy hagyományos szavazófelületre, ahol bárki leadhatja voksát az adott menedzserre (egy személy egyszer szavazhat). A szavazás az ITB Facebook-oldalán június 17-én 12 órakor indul, és július 17. délig tart.

Az emailes szavazáshoz bárki leadhatja voksát június 17-én 12 órától július 17. délig hagyományosan, az info@itbusiness.hu email címre.
Fontos: egy email-címről csak egy szavazat adható le; gyűjtő email-címekről nem fogadunk szavazatokat!

2.3. A zsűri szavazata (a végeredmény 50 százalékát adja) – A szakmai zsűri is elkészíti a saját listáját. A zsűri semmilyen támpontot nem kap a listához, így saját maguknak kell utánanézniük a jelölt ICT-menedzsereknek, hiszen a siker szubjektív.

3. lépés: A TOP 25-ös rangsor kialakítása

Ahogyan a fentiekből is kiderült, a végső rangsor kialakításánál a facebookos szavazás és az emailes szavazatok 50 százalékos, a zsűri szavazata pedig ugyancsak 50 százalékos súllyal kerül a végső elszámolásba.

A szavazatokat 2020. július 17-én délben zárjuk, az eredményt szeptember 1-én este, az INSIDE ITB 2020 gálaesten hozzuk nyilvánosságra.