hh2014_fej

Egyik legkedveltebb sportunk a kézilabda. Az elmúlt évben a legsikeresebbnek is tekinthető, hiszen a nemzetközi szervezet összesített értékelése alapján a női kategóriában Magyarország világelső, ezen felül a győri csapat megnyerte a világ legrangosabbnak számító klub tornáját a Bajnokok ligáját is! 

De mi is ez a versengés? Nos, a Bajnokok ligája egy hosszú, sok csapatot megmozgató viadal. Selejtező mérkőzések, csoportkörök, elődöntők – és hát maga a nagy megmérettetés a „Final Four". Ebbe a versenybe csak győztesek szállhatnak be, innen az elnevezés. De aztán a győztesek közül is csak négy maradhat talpon a végére. Nem vagyunk kézilabda-szakemberek, de azt bízvást állíthatjuk, hogy egy több tucat mérkőzésből álló sorozat végén csak azok tudnak a csúcson maradni, akik, mint csapat, a legjobban funkcionálnak.

Aztán ebben a Final Fourban megküzd egymással a négy legjobb az aktuális éves trófeáért, hogy ő lehessen a Bajnokok ligája bajnoka.

Hogy jön ez a téma a Human Hungary 2014 látókörébe? Az ITB konferenciája az üzletet egyértelműen az EMBER oldaláról közelíti meg, vagyis a cégeket, a piac résztevőit CSAPATKÉNT kezeli. Az már az üzleti élet sajátossága, hogy a csapatok évek óta küzdenek egymással, magukért egy újrarendeződött piacon. Itt is több tucat csatáról, győzelemről, kudarcról beszélhetünk, melynek végén valóban a legjobbak maradtak meg. 2014-ben felébredt a piac. A kínálati oldal szépen és nem is olyan lassan kezd magához térni! Most jön a végső hajrá az ügyfelek, a piac kegyeiért. Elérkezett a Final Four ideje. 

A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR idén a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutat ja be. Előadásaink, szakembereink, résztvevőink azok lesznek, akik számára az EMBER nem egy „költségtétel", hanem a motiválandó, a siker eléréséhez is nélkülözhetetlen társ. 

 

Tehát pályára fel!

 

2014. május 27., ÖbölHáz Rendezvényközpont (Kopaszi-gát)

A konferencián a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet.

 

Ugrás az esemény részletes oldalára