Deal_2014_610_px_1

Ki ne ismerné az Amazonas csodálatos vidékéről származó legendákat, sztorikat? A kinek vidám, kinek veszélyes dzsungel a világ legnagyobb folyója által átszelve, a természet megannyi fantasztikus élőlényét jóllakatva éli mindennapjait. Rengeteg filmest ihletett már meg ez a vidék. Talán mondhatjuk, hogy a technikai civilizáció annyira elterjedt, hogy már felfedeztek mindent, ami arra érdemes volt. A filmes expedíció során a csodával határos módon előkerülő benszülött törzsek mindig izgalommal töltötték el a filmvászon előtt ülőket – dehát mindez csak a múlt vagy egy szép mese képeként jelenik meg a mai ember előtt. Ezért sokkoló a hír, amelyet az internetről vagy egy tudományos magazinból tud meg az emberfia: az Amazonas eddig ismeretlen vidékén új, a civilizációtól mindmáig sikeresen elrejtőző törzset találtak. Hát akkor most felfedeztek már mindent, vagy sem?!

Nagyon nehéz érvényesülni a piacon manapság. Mindenki elmondja, hogy új piacokra, új irányokra van szükség ahhoz, hogy versenyben maradjanak. De hol lehet már ennyi új irányt találni manapság?! Hol vannak még learatatlan babérok? Merre induljunk új, eddig ismeretlen területeket felfedezni? Nem könnyű a válasz, hiszen az amúgyis telített piacokról a legutóbbi válság még keresletet is elvont, nem is keveset. A megmaradt fizetőképes és költeni is hajlandó fogyasztók meggyőzéséhez, vásárlásra bírásához pedig ma már a piaci szereplők eddiginél sokkal professzionálisabb jelenlétére van szükség. Mik ennek a professzionális létnek az alapjai? Stratégia, a legmodernebb módszerekkel felruházva, konkrét szakmai tapasztalat és tudás, piaci ismeretek a lehetőségekről, és persze egy nagyon jó szervezet, motivált munkatársakkal!

A DEAL! konferencia ebben az évben is az üzleti sikert, a konkrét üzleti előmenetelt tűzi zászlajára. A középpontban pedig az új piacok beazonosításának és megszerzésének tudása áll majd. Lesz stratégiai iránymutatás, operatív megvalósítási tapasztalatok, szakmai beszélgetések – ahogy az már megszokott egy ITB konferencián.

Hogy ezáltal sikerül-e újabb „törzseket” felfedeznünk vagy eddig meghódítatlan területre belépnünk az már csak Önön múlik.

 

2014. október 29., Larus Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.)

A konferencián a részvétel 15.000 Ft + áfa.

Regisztrálni itt lehet.

 

Ugrás az esemény részletes oldalára