TOP25_logo

Tökéletesen bevált recepthez ne nyúljunk!

Kilenc évvel ezelőtt útjára indítottuk a TOP 25-díjat, az évről évre megjelenő lista mindig óriási érdeklődést vált ki az ICT-szektorban. Komoly presztízse van a toplistának, nem beszélve a nyertesnek odaítélt díjról. Ez minden bizonnyal így lesz idén is.

2016-ban bevezettünk egy új, objektív mérőeszközt az értékelő rendszerünkbe, ezt használjuk ebben az évben is. A social media felületeinken (az ITB FB oldalán és a YouTube csatornánkon) mérhető sikerráta, vagy az eventjeinken való szereplések visszacsatolása továbbra is fontos mérőeszközünk marad az idei toplista jelöltjeinek összeállítása során. A rangsor felállítása idén is az elmúlt egy év üzleti sikerei alapján történik. Az ITB minden információt igyekezett a print magazin olvasói, az itbusiness.hu oldal látogatói, az FB oldalunk lájkolói és a rendezvényeink résztvevőinek a tudomására hozni az elmúlt egyéves időszakban is. A médiafelületeinken mért objektív hatékonysági számok alapján tökéletesen nyomon követhető, melyik szakembert tartották sikeresnek Önök, és kik kerültek ki az érdeklődés középpontjából. Ezek összesített éves rangsora alapján alakítjuk ki az 50-es jelölti listánkat. Szavazni az ITB Facebook oldalán, valamint hagyományosan, e-mailben is lehet június 24. és július 22. között.

Az 50-es jelöltlistát megkapja a szakmai zsűri is, mint minden évben, és ők is kialakítják saját, legjobb szakmai tudásuk szerint összeállított rangsorukat.

A megtisztelő feladat pedig az enyém lesz, hogy ezt a két végső rangsort teljes nyugalomban és magányomban – hiszen az eredményt senki sem ismerheti – hivatalosan összesítsem, az ellenőrzést végső szakmai csapatnak a részeredményekkel együtt jóváhagyásra átadjam, és Önöknek azt 2019. szeptember 3-án, az INSIDE ITB 2019 gálaest záró momentumaként felkonferáljam.

Sziebig Andrea