ITBT_image_2019_580px.jpg

Azok a régi szép idők, amikor az udvaron vagy az iskolában összeálltunk, és erőnket fitogtatva tettük próbára egymást. A játék lényege persze az volt, hogy minél szorosabb kézfogással várjuk az épp felénk futó ellenfeleket, és ne engedjük, hogy átszakítsák a közöttünk lévő erős kötést. Először persze reflexből próbáltunk erősebb testfelépítésű játékosokat válogatni a csapatunkba, de később rájöttünk, hogy a fogás technikája fontosabb. Az volt a siker, amikor meg tudtunk állítani egy felénk rohanó társat, vagy amikor mi tudtuk átszakítani az átszakíthatatlannak tűnő falat – mindent megért!

A piacon az okos és jól képzett munkatársakkal dolgozó, megfelelő stratégiával rendelkező cégek tudnak szakítani. Manapság már az országhatárok sem állják útjukat a jó katonákkal felvértezett hadvezéreknek – a lényeg, hogy legyen elég „katona” a játékhoz. Ráadásul ennek a játéknak igen komoly a tétje! Lehet akármilyen fantasztikus fejlesztési elképzelésünk, termékötletünk, ha nincs, aki megvalósítsa, akkor az egész szép álom marad.

Az ICT-piacon folyamatosan becsülik az aktuálisan hiányzó munkaerő nagyságát. Egyértelmű, hogy a munkaerő megléte mellett megnőtt a jelentősége az emberi munkát kiváltó technológiáknak. Van, aki abban hisz, hogy a cégét vonzóbbá kell tennie ahhoz, hogy a tehetséges munkaerő megtalálja őt és nála is maradjon. Van, aki azt mondja, hogy elég volt a végtelen keresésből, jöjjön az automatizáció, a robotika, a digitalizáció. És persze vannak az egyensúlyra törekvő üzletemberek is, akik e két megoldásnak az egészséges arányú, hatékony együttesét akarják megteremteni.

A katonák csak kéz a kézben járhattak a játék szabályai szerint, mi pedig tiszteletben tartjuk ezt a hagyományt.
Az ITBusiness&Technology 2019 ezért azt tűzte ki célul, hogy bemutassa a HR és a digitalizáció közötti szoros köteléket és egyensúlyi lehetőségeket.


A konferencián ismertetjük "Az év legsikeresebb ICT-cége 2019" (Top 52) szavazás végeredményét is.
A szavazásról többet is megtudhat itt.


Helyszín: Bambara Hotel (Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.)
Időpont: 2019. március 12-13.

Az esemény részletes oldala


Az esemény prezentációinak letölthető változata

Palencsár Miklós, 3B: Welcome to ROMA!

Németh Mihály, H1 Systems: Vállalati boldogság, mint üzleti cél

Hetényi Márk, MKB

Csizmazia-Darab István, Sicontact: Számítógép evolúció - vírus evolúció - védelmi evolúció

Csinos Tamás, a Clico Hungary

Hunyady Lajos, NEXON: HR. Digitalizáció. Profit.

Czegledi Tamás, Meddictive: A digitalizáció szövete

Johancsik Tibor, OTP Bank: Nemzetközi trend, hogy a digitális csatornahasználat volumene és súlya dinamikusan emelkedik

Dankó Zoltán, OTP Bank