DEAL_2016_580px

Ki ne emlékezne a Kockásfülű nyúl történeteire? Mármint azokra a menedzserekre gondolunk, akik generációs hovatartozásuk okán a magyar rajzfilm tanulságos történetein nőttek fel. Mit is tudott a kockásfülű nyúl? Hát, minden reggel felkelt, tornázott, majd elindult a megfigyelő állásába.

Távcsövét magához ragadta, és igazságtalanságok, helyrehozandó problémák után kutatott a közelben és a távolban egyaránt. No de nemcsak kutakodott, hanem amint rátalált egy megoldandó feladatra, azonnal odarepült fura propeller füleivel, és hozzákezdett a konfliktusok elsimításához. Sok kis epizód került anno levetítésre, de a végkifejlet mindig ugyanaz volt: rámutatni az erősségekre, segíteni az önbizalomhiányban szenvedőket, és helyretenni a nagy egóval bírókat, ráadásul mindezt úgy, hogy a végén kialakuljon a win-win szituáció, és mindkét fél boldogan integessen a munkáját befejezvén a terepet azonnal elhagyó „menedzsernek”.

Szükséges még magyaráznunk az analógiát? Nem valószínű. Azt viszont el kell mondanunk, miért most van aktualitása ennek a kockásfülű hozzáállásnak! A menedzserek életében soha nem volt még olyan fontos, hogy egyszerre egyfajta stratégiai látásmódot és operatív irányítást is biztosítsanak a siker érdekében. Az üzleti élet legnagyobb kihívásai adottak: munkaerőhiány, értékesítési szervezet építésének nehézségei, motiváció a kollégák megtartása érdekében. Ezek megfelelő stratégiai, menedzsment és konkrét módszertani tudás nélkül ma már nem mennek. Vagyis megkerülhetetlen, hogy kockásfülű barátunktól ezeket megtanuljuk!

A DEAL konferencia idén több szempontból is rendhagyó lesz. Egyrészt maga a konferencia egy országos tudásközpont forgószínpad első állomása, melyet 6 vidéki régióközpont meglátogatása is követ, változatlan, de lokálissá alakított programmal. Másrészt a konferencia programja mögött álló tudás valóban lekövethetően egyedi, hiszen nemzetközi szinten elsőként az értékesítési stratégiáról, menedzsmentről, módszertanról szóló könyv tudásanyagára épül az esemény váza, mely könyvet egyébként a tudás elvihető formájaként is biztosítunk is a résztvevők számára. (Az első 100 regisztráló ajándékba kapja a könyvet tőlünk.)

Az esemény részletes weboldala