Topsztori

bubi_user
Forrás: xpatloop.com

Augusztus végén jöhet a MOL Bubi

A nyilvános próbaüzem ideje alatt felmerült hibákat a T-Systems Magyarország augusztus 29-ig lezárja, ezután már teljesen üzemképes, a működést gátló hibáktól mentes közbringarendszert vehetnek majd át a budapestiek.

A MOL Bubi a Budapesti Közlekedési Központ által meghirdetett és kétezer fő részvételével zajló nyilvános próbaüzeme alatt kapott visszajelzések alapján megkezdődött a kártyás fizetési funkciók véglegesítése és a megrendelői igények szerinti tesztelése. A gyűjtőállomások termináljainak a bankkártyás fizető rendszerekkel való összehangolására azért van szükség, hogy a hamarosan induló éles üzemben stabilan működjenek a kerékpárok kölcsönzését lehetővé tévő fizetési megoldások.

A nyilvános próbaüzemben résztvevők túlnyomórészt kedvező tapasztalatokról számoltak be, értékes észrevételeik alapján végzik a rendszer finomhangolását. A megvalósító konzorcium, a Közbringa Kft. nevében a T-Systems Magyarország megköszönte minden, a MOL Bubi véglegesítésében részt vevő, városi bringázásra vállalkozó tesztelő közreműködését.

A T-Systems Magyarország a központi szoftver- és hardverrendszert szállító német nextbike GmbH fejlesztési, illetve rendszerintegrációs tevékenységét koordinálja, valamint az adatkommunikációért és a speciális szoftveres megoldásokért felel. Mélyen érdekelt abban, hogy a MOL Bubi és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások minél biztosabban és stabilabban működjenek, ezért partnereivel együtt minden olyan hiányosságot kijavít, amelyre a nyilvános próbaüzemben, illetve a belső tesztek során fény derül.