technológia

24_Paris_420
Forrás: -

Spontán utazás kalandvágyóknak

Ha kedvünk szottyan egy kis repülős kiruccanásra, pár egérkattintással gyorsan megtudhatjuk, hová van még szabad jegy.


 

 

Éjjel, a nyári hőségben álmatlanul forgolódva arra gondoltam, elrepülök innen bárhová, ahol hűvösebb van. A Drungli.com jutott eszembe. Rengeteg helyen foglalhatunk repülőjegyet az interneten, ez a magyar startup vállalkozás viszont üdítő újdonság a hatalmas választékban. Az utazók játékos énjét, a spontaneitás iránti természetes igényét célozza meg. Letisztult, minimáldizájn felülete csak a kiindulási állomás, és az indulás idejét „kérdezi” – és ez lehet akár aznap is). Válaszul kilistázza nekünk a repülőjegy-ajánlatokat ár szerint növekvő sorrendben.

Ha tehát egyszer csak utazni támad kedvünk, hogy új városokat, országokat ismerjünk meg, de konkrét elképzelésünk nincsen, bátran rábízhatjuk magunkat a több mint 600 célállomás-választékú Drungli.com-ra, s izgalommal várhatjuk, hogy milyen szuper lehetőségeket tár elénk. Megvannak az észak-európai városok is.

Már hallom is kérdést: foglalni is lehet? Miután kiválasztottuk álmaink ajánlatát és megadtuk a visszautazás idejét, a webhely közvetlenül a légitársaság oldalára röpít minket, ahol végrehajthatjuk a foglalást, és szárnyakat adhatunk vágyainknak. A nyilván a kalandvágyó fiatalok körében kedvelt Drungli.com hárommillió használaton van túl. A legkedveltebb úticélok között Párizs, Barcelona és Milánó mellett ott van Budapest is.