technológia

33_Young_man_CD_420
Forrás: -
Csak legyen a sáv széles!

Reklámmentes online zenebolt

Akar online zeneboltot? Ha igen, csak rá kell kattannia egy 18 millió dalt kínáló zeneboltra. Ez több mint 1500 cd-nyi ingyenes tárhely, és éjjel-nappal reklámmentes online zeneirádió-szolgáltatást kínál.

Zenebolttal, személyre szabható saját online rádióval, és a már meglévő zenegyűjtemények számára fenntartott, ingyenes tárhellyel indult a Google zenei szolgáltatása Magyarországon. Ebbe bárki ingyenesen feltöltheti és itt tárolhatja – akár 20 ezer számból álló – már meglévő zenei gyűjteményét. Ezeket aztán bármikor bárhol meghallgathatja bármely, kéznél lévő kütyüjén: androidos okostelefonján, tabletjén vagy számítógépen. (Megfelelő sávszélességű és adatmennyiségű mobilinternet-csomag birtokában… – a szerk.)


 

A zeneboltban a legnagyobb kiadók slágerei mellett független művészek és népszerű magyar előadók is várják a zenerajongókat. S ha ezeket a nótákat meg akarja osztani, nem kell aggódnia a kopirájt-rendőrség miatt. A megvásárolt dalokat legálisan megoszthatja bárkivel, akik egyszer akkor is meghallgathatják azokat, ha ők nem vásárolták meg a dalt.

Korlátlan hozzáférést kérhet a zenei gyűjteményhez, és azt saját online zenei rádiójává alakíthatja anélkül, hogy frekvenciasávot kellene kérnie az NMHH-tól. Így mindig azok a zenék szólhatnak, amelyeket igazán szeret. Ebben az online rádióban több millió szám közül kiválaszthatja kedvenc előadóit, zenéit, de akár egy-egy stílust is követhet.