technológia

31_target_maze_420
Forrás: -
May the force be with you

Kereskedők ereje

A SalesForce egy felhőből futtatható univerzális kis- és középvállalati ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvercsomag. Tipikus SaaS. És ez a SaaS minden második amerikai cégre lecsapott már!

A 25–30 milliárd dollár értékű Salesforce.com amerikai vállalat nyerte el a Forbes magazin 2012 leginnovatívabb cége címet (három hellyel is megelőzve az Apple-t). Joggal merülhet fel bennünk a kérdés, hogy egy közönséges crm-szoftver hogy lehet ennyire újító? A válasz nem meglepő. A crm tyúkanyó maga alá gyűjtögette a marketing, ügyfélszolgálat, hibaelhárítás, alapszintű vállalati tervezés és csapatmunka kiscsibéit.

 


 

 

„Nem elég tojást tojni, kotkodácsolni is kell tudni hozzá” – szól a közmondás. Nos, a SalesForce ebben is élen jár. Szisztematikus szoftvertechnológia-felvásárlásokkal (például a Heroku teljes Java-támogatásával külső körön előzi az Oracle Cloudot) már a nagyvállalatok felé tekintget.

Amit kis túlzással fél Amerika önként és dalolva alkalmaz, az nálunk is sikeres lehet. A SalesForce platformfüggetlen, akár a magyar ékezetes karakterekkel is elbánik. Több magyar tanácsadó cég is zászlójára tűzte, bevezetését és beigazítását kínálja magyar kkv-knak is. Az amerikai fiskális gondolkodásmód, lendület és a kimunkált sablonok elősegítik a magyar vállalkozások crm-jének feszes, dinamikus kezelését. Ingyenesen kipróbálható!