mozaik

40_uae-54936_420
Forrás: -
Majdnem, mint az anyaméhben

Reptéri székből alvókabin

Lazán, elnyújtózva, teljes nyugalomban múlik el a csatlakozó járat indulásáig hátralévő idő. Közben még mobileszközeinket is feltölthetjük.

Fárasztó és unalmas lehet a reptéri várakozás. Aki sokat utazik, sokszor kerül ilyen helyzetbe, mert lekéste a csatlakozó járatot, a rossz időjárás miatt gépe csak órákkal később érkezik meg, vagy olyan gyenge az összeköttetés a célállomással, hogy a menetrend szerint is csak később tud továbbutazni. Pár éve az estét és a fél éjszakát a repülőtéren kellett eltöltenem, mert az értünk jövő gép műszaki hiba miatt visszafordult. (Az már csak hab volt a tortán, hogy a javítás után ezzel kellett hazautaznunk.) Az erős légkondicionálás miatt halálra fagytam, az utasváró székei pár órás üldögélés után elviselhetetlenül kényelmetlenné váltak.

 


 

 

Milyen jó lett volna egy olyan, alvókabinná alakítható ülőalkalmatosság, amilyeneket Abu Dhabi nemzetközi repülőtéren állítottak üzembe nemrégiben! A GoSleep székek alaphelyzetben kényelmes fotelként használhatók, és egyszerűen átalakíthatók hangszigetelt, elsötétített kabinná, amelyben kellemesen lehet relaxálással, alvással múlatni az időt. A próbaüzemet követően a kabinokat interneteléréssel, valamint a kézipoggyászok és értéktárgyak biztonságos tárolására alkalmas rekesszel is felszerelték. A GoSleepek egyórai használatáért 12 dollár (ez lapzártakor 2600 forint) körüli összeget kell fizetni.