Legfrissebb

Oscar-díj
Forrás: ITB

Oscar-díjas lett az Onlinet alapítója

Nem a színészi teljesítmény, hanem egy adott céghez érkező új munkatársak ”pátyolgatásának” minősége dominál a Mentor Oscar-díj odaítélésekor.

Azoknak jár a Mentor Oscar díj, akik mentorként önzetlenül segítik az adott céghez újonnan került munkatársak beilleszkedését. A díjat idén adták át első alkalommal, amelyet többek között Marczali Tibor az Onlinet Group (OG) egyik alapítója is átvehetett. A mérce már megvan, így a későbbiekben azok kaphatnak Mentor Oscart, akik legalább olyan aktívan segítik az újak beilleszkedését a munkakörnyezetbe, mint azt az OG teszi. A mentorok pályázati úton, saját magukat jelölhették díjra, és a győztesek a Magyarországi Coaching Konferencián vehették át az elismerést.

Az ügyfélhívó rendszerek és digitális médiamegoldások fejlesztésével és értékesítésével foglalkozó Onlinet Group immáron tizenegy éve, egy garázsból indult útnak, mára ismert, négy kontinensen jelen lévő céggé nőtte ki magát. A családias légkört azonban folyamatosan igyekeznek megtartani, éppen ezért indította útjára Marczali Tibor a mentoring programot, amely az újonnan érkezőknek segít abban, hogy minél hamarabb otthon érezzék magukat a cégen belül.