Legfrissebb

Fujitsu STYLISTIC M532
Forrás: ITB

Elkezdődött a mobildömping – a Fujitsu már virított

”Biztonsági tablettel” jelentkeztek be a japánok Spanyolországban, ahol mától kezdve négy napon keresztül tolonganak a legújabb mobilkészülékek.

Kezdetét vette Katalóniában a nagyszabású Mobil Világkongresszus 2012-es állomása. A világ legnagyobb, mobil készülékeket és -technológiákat felvonultató rendezvényére a világ minden pontjáról érkeztek gyártó- és telkócégek. Szinte még el sem kezdődött a kezdetben GSM World Congress néven futó rendezvény, a Fujitsu máris megmutatta, hogy mivel szándékozik a nagyérdemű pozitív reakcióját kiváltani. A munkát és szórakozást egy csomagban szállító STYLISTIC M532 Android médiatábla a nagyvállalatok által megkövetelt biztonsági szint elérésére koncentrálva válaszolna stílusosan a Bring Your Own Device (BYOD) trendre.

A japán gyártó garantálja az egész napos akkumulátor-üzemidőt - persze nem mindegy, hogy milyen használati státuszra gondol, ugyanis a fiókban heverve bármelyik készülék kibír egy napot lemerülés nélkül. Jellemzői közül említést érdemel a beágyazott 3G/UMTS csatlakozás, a beépített GPS-en keresztüli navigáció, a többpontos érintésvezérlést támogató kapacitív képernyő, valamint az első és hátsó kamerák által nyújtott audio-video képesség. Az 560 grammos készülék Android 4.0-ás operációs rendszer futtatására is képes.