Legfrissebb

1 gigabájt belső memóriával -- Forrás: LG
1 gigabájt belső memóriával -- Forrás: LG
Forrás: LG

Webre terelt szórakozás

Vezeték nélkül kapcsolódik az internetre az LG Blu-ray lejátszója. Az új készülék rövidesen itthon is megvásárolható.

Kényelmi funkciókkal egészítette ki BD390 Blu-ray lejátszóját az LG. A készülék vezeték nélkül kapcsolódik az internetre (így például a YouTube videomegosztó oldalra), külső merevlemez csatlakoztatható hozzá, valamint a számítógéppel is szinkronizálható. A letöltött tartalmakat 1 gigabájtos belső memóriáján tárolja.

1 gigabájt belső memóriával -- Forrás: LG
1 gigabájt belső memóriával -- Forrás: LG
Az LG BD390 a hagyományos dvd-ket full hd 1080p minőségre konvertálja. A hangzás a stúdióban készített felvétellel megegyező minőségű.

Az „Express Reaction” üzemmód gyors indítást és lemezbetöltést kínál, így a bekapcsolást követően csak 18 másodpercre van szükség ahhoz, hogy elinduljon a kiválasztott film.

A BD390 DLNA tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz egymással szinkronizálható elektronikus eszközökből álló hálózatot hozható létre, amin keresztül egyszerűen megoszthatók a fényképek, zenék és videók. Szintén a kényelmet és az egyszerűséget szolgálja, hogy az LG házimozi-rendszer valamennyi összetevőjét egyetlen távirányítóval lehet vezérelni.

Az LG BD390 számos fájlformátummal kompatibilis; lejátssza a legtöbb video-, hang- és képfájlt, így akár az MPEG4 (MKV, AVI, DivX), a JPEG, az MP3 és a WMA kiterjesztésű tartalmakat, amelyek tárolhatók optikai adathordozón vagy usb-memórián, sőt külső merevlemezen is.

Az LG új Blu-ray lejátszója augusztus közepétől kerül a boltok polcaira.