Legfrissebb

Megoszthatók a fotók -- Forrás: www.nokia.com
Megoszthatók a fotók -- Forrás: www.nokia.com
Forrás: www.nokia.com

Képek a Facebookra - mms-ben

Mobilinternet-kapcsolat nélkül is lehet fotókat feltenni a Facebookra. Az mms alapú megoldásnál csak az mms árát kell kifizetni, külön adatforgalmi díj nincs.

Adatforgalmi díj nélkül küldhetnek fotót mms-ben mobiltelefonjukról a Pannon djuice-előfizetői a Facebook felületére. A szolgáltatásért egy házon belüli mms árát kell fizetni. A facebook.com közösségi oldal 2004-ben indult, akkor még zárt egyetmi hálózatként. A portált 2006-ban nyitották meg a nagyközönség előtt.

Megoszthatók a fotók -- Forrás: www.nokia.com
Megoszthatók a fotók -- Forrás: www.nokia.com
A djuice azért lépett együttműködésre a világ legnagyobb közösségi oldalával, hogy ez a képmegosztási lehetőség minden djuice-os számára elérhető legyen mobilinternet-kapcsolat és adatforgalmi díj fizetése nélkül. Ez nem csak egy technológiai platform itthoni bevezetése, hanem egy új, instant élménymegosztási mód – fogalmazott Czirják Eszter, a djuice brandmenedzsere.

A mobiltelefonnal készített, és onnan mms-ben feltöltött képek a szolgáltatás segítségével a felhasználó Facebook-profiljában, a ’Mobil feltöltések’ albumban jelennek meg. Az első alkalommal küldött mms regisztrációs célt szolgál.

A djuice egy online közösségi játékot szervez a Facebook-alkalamzásra. Ezen túlmenően az mms-szolgáltatást a djuice néhány feketeöves bloggerrel is teszteli, akik mobilról beküldött képeikkel szintén részt vesznek a képmegosztásban.