Menedzser-életmód

Jól áll neki az arany-gyémánt köntös.     (fotó: phones.com)
Jól áll neki az arany-gyémánt köntös. (fotó: phones.com)
Forrás: phones.com

Íme a világ legdrágább mobiltelefonja

Az Apple iPhone 3G S Supreme a Föld nevű bolygón kapható legdrágább mobiltelefon. Nem is csoda, hiszen Stuart Hughes dizájner a telefon külsejét arannyal és gyémánttal borította.

Amennyiben Ön svájci bankszámlával rendelkezik, soha nem hallott a globális recesszióról és most is egy Bugattiban száguldozva olvassa a híreket, akkor talán akad annyi pénze, hogy megvehesse a világ legdrágább mobilját. Bár így is nagy szívfájdalom lenne elbúcsúzni 576 millió forinttól – ugyanis ennyibe fáj hivatalosan egy iPhone 3G S Supreme.

Jól áll neki az arany-gyémánt köntös.     (fotó: phones.com)
Jól áll neki az arany-gyémánt köntös. (fotó: phones.com)

Hogy miért kerül ennyibe az okostelefon? Nos azért, mert Stuart Hughes brit dizájner 22 karátos tömör arannyal vonta be a kicsikét. Persze ez még kevés ellenérték volna a kiszabott árért cserébe. Viszont azt még nem részleteztük, hogy a 270 grammnyi aranyra Hughes mester rápakolt 136 gyémántot. És ez még csak a telefon eleje volt! Mert a hátulja sem lett kevésbé csillogó: az alma logót 53 gyémántból rakta ki a dizájner.

A mobil elején található egy szem gomb teszi fel az „i”-re a pontot. Ezt ugyanis egy nagyon ritka, 7,1 karátos gyémántból faragták, ami így a Supreme legdrágább ékköve titulust is kiérdemelte.

Amennyiben ezek után is akad olyan vállalkozó szellemű milliárdos, aki a horribilis ár ellenére is feljegyezte kívánságlistájára a mobilt, annak Stuart Hughes honlapján lesz érdemes tovább informálódnia.