Menedzser-életmód

Joda
Forrás: block33.com

Ha unod a retrót is

A pólókon látható frappáns ábrák hosszú évek óta tartó evolúciójában mi magyarok is az élvonal harcosai vagyunk. Most épp az össze nem tartozó dolgok egymásba fésülése lett a trend - így, karácsony előtt.

Az ünnepek állandó ajándékozási tárgyai a frappáns, pimasz vagy csak egyszerűen vicces ábrát magukon hordó ruhadarabok. A Legó-figurák tavalyi dömpingjével azonban körbeért a retrós verkli, ma már a visszafogott exibicionistáknak sem elég, ha simán a kis vakond kerül egy-egy pólóra. Van megoldás!

Összetett személyiségeknek? (forrás: geeky-gadgets.com)
Összetett személyiségeknek? (forrás: geeky-gadgets.com)

Nincs semmi trükk, semmi know-how újdonság, simán csak tovább kell gondolni az eddigi vonulatot. És még csak azt sem állítanám, hogy az ide kattintva elérhető "szerző"  bármilyen szempontból is merészet húzott volna!

Na de ki ne akarna egy Dart Vader felsőtestű, Marilyn Monroe lábú képet hírdető felsőben feszíteni? És egy, a birodalmi lépegető elé répát lógató jodásban? 

A finom, olykor maníros, olykor csak pusztán szellemes kollekció darabjait a "szerző" 18 dollárért árulja, de biztosan lesz - ha karácsony előtt már nem is biztosan olyan - hazai manufaktúra, ahol ennyiért akár magyarítanak is a mondanivalón.